Home | Top Categoriën | Gereden Ritten | Donateursrit 12 mei 2018 naar Roosendaal en de SGB
 

Donateursrit 12 mei 2018 naar Roosendaal en de SGB

icoon Donateursrit 12 mei 2018

Geachte donateur, geachte geïnteresseerde,

Het voorjaar dient zich aan en terwijl ik naar buiten kijk, ontluiken al voorzichtig bladeren aan de bomen, zijn de koeien aan de weidegang 2018 begonnen en laat de zon zich zien. Tijd dus voor de voorjaarsdonateursrit van Stichting Hondekop.

 

Voorlopig programma

Deze rit is bijzonder, want we bieden onze donateurs voor het eerst de gelegenheid om ons nieuwe treinstel 220902, beter bekend als ‘de Benelux’, van dichterbij (maar niet van binnen) te aanschouwen, op het nieuwe werkterrein Roosendaal. Daarna zet de 766 met gezwinde spoed koers richting Goes SGB, waar op dat moment Sporen naar het verleden 2018 plaatsvindt.

 

Op zaterdag 12 mei 2018, zal treinstel 766 voor u klaar staan op station Amersfoort, om rond 8:45 uur te vertrekken en via Utrecht Centraal, ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Breda naar Goes te rijden. Genoemde stations zijn de andere gelegenheden om op, en op de terugreis ook weer uit te stappen. De trein zal rond 9:05 uur uit Utrecht vertrekken. Kort na 10:30 uur zullen wij aankomen in Roosendaal, waar u in de gelegenheid wordt gesteld een kijkje te nemen bij onze nieuwe aanwinst, het Benelux treinstel 220902. Even na 12:00 uur zullen wij uit Roosendaal naar onze bestemming Goes vertrekken. Daar kunt u na aankomst deelnemen aan het evenement Sporen naar het Verleden van de Stoomtrein Goes-Borselle (SGB). Meer informatie hierover vindt u op www.destoomtrein.nl Rond 16:30 uur zal de terugreis naar Utrecht en Amersfoort aanvangen. Terugkomst op Utrecht Centraal is voorzien rond 18.50, Amersfoort 19.15 uur. Alle tijdstippen zijn onder voorbehoud.

 

Deze dag meemaken.

U kunt als donateur/geïnteresseerde deze dag meemaken. Tickets voor deze rit bestelt u via de website van Stichting Hondekop. Tickets worden verkocht inclusief toegang tot het evenement Sporen naar het Verleden 2018 van de SGB. Daardoor, en omdat vanwege duur en afstand van de rit twee machinisten nodig zijn, valt deze rit wat duurder uit. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Donateurs hebben altijd een streepje voor. Het tarief voor donateurs bedraagt voor deze rit € 47,50. Voor niet-donateurs staat deelname aan deze rit open voor een bedrag van € 59,95. Tevens kunnen (alleen) donateurs een kinderkaartje kopen voor een bedrag van € 15,00 en kunnen scholieren/studenten (12-23; ID verplicht) mee voor € 32,50. De voorraad aan kinderkaartjes en kaartjes voor scholieren/studenten is beperkt! Aanmelding gebeurt op volgorde van binnenkomst en bij overtekening krijgen donateurs voorrang op niet-donateurs. Zorgt u ervoor dat uw donatie tijdig bij ons ontvangen is?

 

Minimum aantal deelnemers

Bij minimaal 120 betalende deelnemers kan deze rit doorgang vinden. We berichten de inschrijvers op het door hun opgegeven mailadres, wanneer er te weinig aanmeldingen zouden zijn.

 

Donateur worden

U kunt tegelijkertijd met uw inschrijving voor deze rit ook donateur worden. U profiteert dan meteen van het lagere donateurstarief en de mogelijkheid een tweede kaartje tegen hetzelfde tarief te kopen en eventueel uw kinderen mee te nemen. Uw jaardonatie wordt dan tegelijkertijd met de ritprijs via de eenmalige incassomachtiging van uw bankrekening afgeschreven. Op het inschrijfformulier kunt u een en ander aangeven.

 

Inschrijven

De inschrijving voor de rit is inmiddels gesloten. Mensen die zich hebben ingeschreven ontvangen tussen 8 en 10 mei een mailtje met het vervoersbewijs.

 

Betaling en vervoerbewijs

De betaling van uw vervoersbewijs voor deze rit geschiedt door middel van het afgeven van een éénmalige incassomachtiging ten gunste van de Stichting Mat ’54 Hondekop-vier. U vult hiertoe de gevraagde gegevens in op de inschrijfpagina. De incasso zal in de week voorafgaand aan de donateursrit bij de bank worden aangeboden. Alleen bij bevestigde deelnemers zal incasso van het verschuldigde bedrag plaatsvinden. LET OP: de toezending van de vervoerbewijzen gebeurt pas enkele dagen voor de rit. Begin mei al navraag doen naar waar uw ticket blijft, het daarom weinig zin. Restitutie van de reissom vindt uitsluitend (maar gegarandeerd) plaats indien de rit door de organisatie wordt afgelast en bij overtekening van de rit.

 

Informatie

Deze brief is na te lezen op www.mat54.nl. Ook wordt hier aanvullende informatie gegeven als dat nodig zou blijken. Voor overige vragen wendt u zich per email tot: donateursrit@mat54.nl

We verheugen ons er op u zaterdag 12 mei aan boord te mogen begroeten.

 

Namens vrijwilligers en bestuur van Stichting Hondekop,

met vriendelijke groet,

Bas Crijns

secretaris

Categorieën

Gereden Ritten

Contactgegevens

donateursrit@mat54.nl


Prins Bernard Cultuurfonds Mondriaanstichting Roestrijden.nl Sponsor ons, en uw logo wordt hier geplaatst
Officiële website van de Stichting Mat´54 Hondekop-vier en Stichting Expoitatie en Onderhoud Mat´54